Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем след смяна на акумулатор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем след смяна на акумулатор

здр колеги
    днес колата си вървеше,спирам да обядвам и като се качвам не ще да пали.сложих нов акумолатор и си запали нормално,след като тръгнах и подадох газ да се изфорсира плякна гуменото оплътнение(бях на газ)оправих го и пак си заплих нормално но се изгубиха ниските и гасне а нормално си ги подържаше преди това на 900.а сега ако не натискам педала направо си гасне дали е след смяната на акумолатора нещо с компа или след плякането на гуменото опътнение на газовата?(и преди си е плякало след рязко подаване на газ -и е нямало проблем след объщане на гумичката).за сега си я оставих пред блока а утре ще мисля на кой сервиз да ходя или има вариант за оправяне без сервиз?
    alfa romeo 155 1.8 8v

потърси пробойна
    като е плякнало нещо е разцепило и сега смуче въздух от някаде

вариант 2
    виш дроселната клапа как е и нещо колко мотора за празен ход
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Огледай 2-та малки маркуча, които са закачени за големия. Виж маркуча към сервото и най-неприятния вариант гумените маркучета между колектора и интейка.
      Lancia Dedra 1.6 i.e.
      Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V

Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните и сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

Comment

здр колеги
        оправихме работата в сервиз формула при Дидо.разбира си човека от работата.При плякането се откачила клапата и се е спукал въздушния филтър(кутията).клапана се оправи сега търся кутия за въздушен филтър в магазин ме светнаха,че нов ако поръчат от италия щял да пристигне поне след месец и то за 200лв.някой има ли идея дали се намират по моргите и на каква цена?
        alfa romeo 155 1.8 8v

Comment

здр колеги
          оправихме работата в сервиз формула при Дидо.разбира си човека от работата.При плякането се откачила клапата и се е спукал въздушния филтър(кутията).клапана се оправи сега търся кутия за въздушен филтър в магазин ме светнаха,че нов ако поръчат от италия щял да пристигне поне след месец и то за 200лв.някой има ли идея дали се намират по моргите и на каква цена?
          alfa romeo 155 1.8 8v

Comment

Колга,ако пораженията по кутията са ти малки(а аз си мисля,че са такива щом не си ги забелязал сам) и в момента не разполагаш с излиши пари,можеш да я занесеш някаде да ти я залепят.А втора ръка дори и да намериш едва ли ше е под 100-тина лв.
            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Колга,ако пораженията по кутията са ти малки(а аз си мисля,че са такива щом не си ги забелязал сам) и в момента не разполагаш с излиши пари,можеш да я занесеш някаде да ти я залепят.А втора ръка дори и да намериш едва ли ше е под 100-тина лв.
              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Аз си взех от Италианеца преди няколко месеца капака за 20лв. перфектен! Долната част беше и тя към 20-ина лева!
                Alfa Romeo 155 1.8TS 96 климатроник

Comment

Аз си взех от Италианеца преди няколко месеца капака за 20лв. перфектен! Долната част беше и тя към 20-ина лева!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS 96 климатроник

Comment

Working...
                  X